WELKOM BIJ @Law

Wie gelooft in zijn of haar professionele kracht, kan niet anders dan werken aan expansie.

Dat is in essentie de absurd korte bestaansgeschiedenis van @Law.
Bedacht aan de keukentafel. Vormgegeven in een geleend kantoor. Contouren gekregen door de aanmoedigingen van onze eerste cliënten. Vaste bodem gekregen door hard werken en blijven zoeken naar een bedrijfsmatige formule waarbij niet alleen wij, maar ook onze cliënten baat hebben. Vanuit een geïncorporeerde houding van ‘education permanente‘.

Dát is waar wij voor staan. Dát is waar wij onze cliënten toe stimuleren.
Zo ontstaat volkomen organisch de @Law Community.

Al geruime tijd zagen wij een trend binnen de advocatuur. Er komen steeds meer zelfstandigen. Advocaten die er bewust voor kiezen niet in loondienst voor een (middel)groot kantoor aan de slag te gaan. Die niet willen meedoen aan de rat race naar de top. Om er vervolgens achter te komen dat slechts een enkeling eindigt als goedverdienende partner.

Wij hebben hier beslist geen expliciet oordeel over. Deze topbedrijven hebben een belangrijke positie in het juridische veld en hun brede expertise is lovenswaardig. Wij stellen slechts vast welke bewegingen zich voordoen in de markt. Het marktsegment waarop @Law zich richt.

Advocaten van nu kiezen ervoor om ondernemerschap te combineren met het juridisch vakgebied. Daar wringt regelmatig de schoen. Een advocaat is slechts ten dele toegerust om een florerende praktijk op te bouwen.
De focus van een advocaat ligt op zijn juridische werk. En vaak niet op een correcte dossieropbouw, goede boekhouding en duidelijke communicatie richting cliënten. Werken volgens de richtlijnen van de Orde van Advocaten levert menig advocaat hoofdbrekens op. Dataveiligheid, back-ups, agendavoering, marketing en financiële administratie zijn een selectie uit de thema’s waar @Law haar cliënten bijstaat met raad en daad. Dit uiteraard naast de secretariële ondersteuning die @Law biedt.

De (middel)grote kantoren hebben hier specialisten voor in dienst. Secretaresses, een afdeling boekhouding en marketing en niet zelden een kantoordirecteur.
Kleine kantoren hebben vaak te weinig werkvolume voor een fulltimer. Maar een parttimer is weer niet fulltime beschikbaar. Kortom, er is een duidelijke behoefte aan een allround Legal Back Office.

Juist daarin ligt de kracht van @Law. Wij leveren alle ondersteunende diensten die een advocaat of bewindvoerder nodig heeft.

Zo kan een advocaat zich op zijn kernactiviteit richten, namelijk de juridische dienstverlening. Hiermee zelfstandig opereren en de praktijk winstgevender maken. Immers, fee burning activiteiten worden aan @Law overgelaten. Met de grootst mogelijke flexibiliteit en kwaliteit. Resultaat: de advocaat heeft meer tijd over voor zijn kernactiviteit. Of meer vrije tijd, want ook dat is vaak een wens.