Wat is zo bijzonder aan @Law?

@Law is gespecialiseerd in het leveren van een Legal Back Office aan advocaten en bewindvoerders. Ons motto luidt: “U het jurdische werk, wij de rest”. Onze professionals leveren u complete praktijkondersteuning tegen aantrekkelijke tarieven.

Juridische ondersteuning is een vak apart. Daarbij mag niets aan het toeval worden overgelaten. Kwaliteit en servicegerichtheid staan bij ons voorop. Vanuit The House of @Law staan wij graag alle werkdagen met raad en daad voor u klaar.

Ik wil graag thuis en op kantoor werken. Kan @Law mij helpen?

Jazeker, wij bieden ondersteunende pakketten voor advocatenkantoren die een eigen locatie hebben (bijvoorbeeld thuis) door de post- en telefoonbehandeling compleet te ontzorgen. Binnenkort leveren wij ook werkplekken, stilteplekken, dossierruimte en vergaderlocatie in The House of @Law. Zodat u zelf kunt kiezen of u op kantoor wilt werken of elders. Bijkomend voordeel is dat u The House of @Law als uw vestigingsadres in het handelsregister kunt laten vermelden.

Is op afstand werken niet erg onpersoonlijk?

Zeker niet.
U wordt geassisteerd door een vaste medewerker en heeft hiermee een rechtstreekse connectie. Per telefoon, per e-mail, per beeldbellen. Uw keuze.
Uiteraard bent u ook welkom in The House of @Law of komen wij bij u langs.
Binnenkort kunt u er ook voor kiezen om in The House of @Law kantoor te houden. Dat verbindt nog sterker. Hiertoe bieden wij diverse mogelijkheden.
Met schitterende spreek- en vergaderruimtes waarin u zich omringd weet door juridische professionals. Synergie zonder uw uniciteit te verliezen!

Wat betekent @Law voor mijn omzet?

Rekenvoorbeeld: Gemiddeld uurtarief* klein kantoor € 199,-.
Gemiddeld aantal declarabele uren* 4,7 per dag.
Bij uitbesteding van 10 uren non-declarabele werkzaamheden die u zelf declarabel invult, neemt uw omzet toe met € 1.990,- per kalendermaand. Kosten @Law € 600,-.
Dit levert u € 1.390,- extra omzet per maand op.

* Kleos Benchmark Advocatuur 2019

Hoeveel kost het inschakelen van @Law?

De tariefstructuur van @Law is transparant. Wij hanteren kwartaalabonnementen en verlengen nooit automatisch. De minimum afname voor de services van @Law is 10 uren per maand.
U bent daarmee lid van de @Law Community.

Daarnaast bieden wij een uitgebreid pakket services. Zoals post- en telefoonserfice, financiële administratie, marketing, coaching, intervisie en nog veel meer. Ook kunt u een pre-audit laten uitvoeren, vooruitlopend op een kantoorbezoek door de Orde van Advocaten.

Kijk HIER voor een overzicht van onze diensten.
Kijk HIER voor een overzicht van onze tarieven.

Wat als ik meer uren gebruik wil maken van @Law?

@Law biedt Legal Back Office as a Service (BAAS). Dat levert nooit verrassingen op.
U kunt een additionele module van kiezen voor 10 uren uren per maand. U kunt hiermee kiezen om @Law voor een extra klus of structureel meer in te schakelen. In een maand ongebruikte uren gaan niet verloren maar mogen gedurende het lopende kwartaalabonnement gebruikt worden.
Maandelijks ontvangt u een gespecificeerd urenoverzicht. Wij waarschuwen u tijdig indien de abonnementsuren op dreigen te raken.

Kwartaalabonnementen worden nooit automatisch verlengd. Voordien vragen wij uw goedkeuring. Zoals gezegd, geen verrassingen.
Tijdens dit contact inventariseren we opmerkingen en suggesties. De ene praktijk is de andere niet; dit vergt maatwerk.

Hoe zit het met veiligheid?

Alle werkzaamheden van @Law vallen onder stringente eisen van geheimhouding. Dit wordt expliciet schriftelijk met u vastgelegd.
Ook binnen @Law ondertekenen alle medewerkers een uitgebreid geheimhoudings- en veiligheidsmanifest.

Wij wijzen onze cliënten in het kader van correcte bedrijfsvoering op aspecten die raken aan de AVG, dataveiligheid en internethygiëne.
Wij zijn hierin streng. Voor onszelf, maar ook voor onze cliënten.
Denk hierbij aan back-ups, versleuteling van bestanden, correcte digitale communicatie en het voeren van een dataveilige praktijk.

In dit kader zijn wij directief. U mag van ons verwachten dat wij u wijzen op mogelijke lacunes in uw praktijkvoering. Dat is ons vak; daar staan we voor.
Ook in ons contact met uw beroepsvereniging is dit onderwerp van gesprek.

Ik wil graag voor @Law aan de slag. Hebben jullie vacatures?

@Law komt graag in contact met de allerbeste paralegals, personal assistants, juridisch secretaresses en stagiaires van Nederland.

Inmiddels zijn wij hét toonaangevende Legal Back Office van Nederland.
We draaien er niet omheen. We willen de beste van de besten. Dus de selectie is geen peulenschilletje.
Maar dan kan je met recht zeggen dat je werkt voor een onderneming die de toon zet in juridisch Nederland.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wil je de beste Legal Back Office service van Nederland leveren en zoek je een dynamische werkomgeving?
Dan zijn wij bereid om in je te investeren met een stage- of werkplek.
Met opleiding en coaching.
Of ben je al die gemotiveerde professional die enthousiast is geraakt door ons verhaal, onze ambitie en onze zienswijze?
Neem contact met ons op; het werk is nooit af.

Solliciteren doe je als volgt: maak een korte video waarin je je motivatie en achergrond met ons deelt. Stuur ons dit filmpje per Whatsapp: 06 – 589 30 300.
Wij reageren altijd en zien naar je uit!
En natuurlijk, geheel in lijn met onze praktijk, zal je filmpje exclusief worden bekeken en daarna worden verwijderd. Privacy first!