Overweegt u om gebruik te gaan maken van BaseNet? Dan helpen wij u graag op weg.

De medewerkers van BaseNet zetten uw nieuwe omgeving voor u klaar en importeren uw e-mail.
@Law heeft zich in het gebruik van BaseNet gespecialiseerd en helpt u daarna graag verder.

Wij maken uw relaties voor u aan in BaseNet en openen digitale dossiers. De geïmporteerde e-mail archiveren wij in de dossiers. Wellicht heeft u ook nog bestanden op uw pc staan die moeten worden geïmporteerd en gearchiveerd.

Ook ontwikkelen wij templates voor uw standaarddocumenten. Denk bijvoorbeeld aan uw opdrachtbevestiging en sluitbrief, echter ook documenten en processtukken toegespitst op uw rechtsgebied.
En wat te denken van het instellen van workflows voor bijvoorbeeld toevoegingen? Daar is ons Legal Aid Desk in gespecialiseerd.

Op deze wijze maakt u een vlotte start in BaseNet. Zo nodig helpen wij u ook op weg in het gebruik ervan.

EFFICIËNT
Nooit meer zoeken in Verkenner of in uw e-mail. Nooit meer handmatig in mapjes slepen. In een oogopslag de historie van een dossier inzien. Met een druk op de knop uw tijd schrijven. Vanuit het dossier direct declareren.
En wat te denken van een check op naam van de wederpartij in het kader van conflicterende belangen?
Digitalisering verhoogt uw winstgevendheid en verbetert de kwaliteit van uw dienstverlening.
Kortom, @Law raadt u het gebruik van BaseNet ten zeerste aan.

KOSTEN
@Law werkt op een aantrekkelijke en flexibele abonnementsbasis. Per maand ontvangt u 10 uren Legal Back Office à €55,00 per uur. Enkel onze daadwerkelijke inzet wordt als tijd opgevoerd. Verifieerbaar middels de ook voor u bekende urenspecificatie. Het abonnement loopt per kwartaal. Wij verlengen nooit automatisch.
Hier vindt u een overzicht van onze diensten met bijbehorende tarieven.

Bent u nog geen cliënt van @Law? Dan wordt u van harte uitgenodigd in een proefmaand kennis te maken met onze dienstverlening. Zonder enige verplichting achteraf. Transparant en vakbekwaam.

Tip: maak in deze proefmaand een quick start met BaseNet.