Hybride werken, thuis en op kantoor

Hybride werken combineert het beste van twee werelden: thuis en op kantoor werken. Zelf kiest u voor de gewenste locatie. Thuis werken aan uw stukken, op kantoor als thuis werken om welke reden dan ook geen optie is. Zonder dat uw privéadres in het handelsregister verschijnt.

U werkt minder op kantoor maar vindt het prettig om cliënten op kantoor te ontvangen. Echter post- en telefoonbehandeling zijn dagelijks essentieel voor uw praktijk. Fijn als u daarvoor niet iedere dag naar kantoor hoeft te komen.
Speciaal voor deze behoefte biedt @Law een Shared Office aan. Combineert u Shared Office met BASIC Legal Back Office, dan bent u verzekerd van plaatsonafhankelijk werken op het moment dat het u past.

Uw dossiers en archief kunt u door ons laten bijhouden in de beveiligde dossierkasten op ons hoofdkantoor, The House of @Law. Uw post wordt verwerkt en uw telefoon wordt beantwoord. Daarnaast is er altijd een werkplek en vergaderruimte voor u beschikbaar op de locatie die u wenst. Wij kunnen u door heel Nederland een Shared Office aanbieden, vraag ons naar de mogelijkheden.

Attentie: om uw advocatenkantoor te vestigen op een kantooradres, moet u de mogelijkheid hebben om permanent aanwezig te zijn. Het volstaat dus niet om slechts enkele uren per maand verzekerd te zijn van een werkplek. Daarnaast stelt ook de Orde van Advocaten voorwaarden hieromtrent. @Law zorgt er met een Shared Office voor dat u de wettelijke voorschriften naleeft.

Vanuit the House of @Law krijgt u alle professionele ondersteuning die u nodig heeft. Wij beheersen de meest voorkomende advocatuursoftware en ondersteunen u ad hoc of structureel. U schakelt ons in op het moment dat u ons nodig heeft op uur- of abonnementsbasis. Aantrekkelijk omdat het principe luidt: ‘BAAS’- Back office As A Service.
U weet wat u krijgt, onze afspraken zijn helder en u kunt vertrouwen op gedegen ondersteuning die ontzorgt.
Uniek in Nederland en inmiddels zover state-of-the-art dat belangrijke instituties als de Orde van Advocaten, de Raad voor Rechtsbijstand en diverse opleidingsinstituten ons zien als serieuze gesprekspartner.

The House of @Law is prima bereikbaar direct tegenover het station van Amsterdam Airport City, het gebied tussen Amsterdam Zuidas en Hoofddorp. Een interessante locatie voor advocatenkantoren vanwege vele aanwezige multinationals en een groeiend aantal inwoners. Zo zijn er meer dan 700 internationale bedrijven en hoofdkantoren gevestigd en zijn er uitstekende verbindingen met Schiphol op 4 minuten afstand. Ook in The House of @Law zijn Shared Offices verkrijgbaar.

De prijs voor een Shared Office inclusief BASIC Legal Back Office is afhankelijk van de door u gekozen locatie. Neem hiertoe alstublieft contact met ons op en informeer naar de prijzen.